Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det där med att tala utan ord

Jag ville sluta mina ögon
Så du inte skulle kunna läsa mig


Så där som bara du kan


Hur du vet precis vad du ska säga
Och när istället dina smekningar ska bära de starkaste orden



Jag hoppades du inte skulle se min enda tår
När du låg ovanpå
Efteråt

Men du torkade den stilla


Utan ett ord


Och kysste min panna

Jag ville sluta mina ögon
För att dölja vad jag verkligen kände

Men du hittade alltid nya vägar
Runt mig
Och
Det jag kallade problem




Fri vers av Mandy
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 18:22



Bookmark and Share


    Jojjan
Tycker mycket om de tre av dina dikter som jag läst, men det var den här som till slut fick kommentaren. Vackert och målande och applåd! :)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mandy