Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detalj

De planerade och projicerade livet in i minsta detalj,
De valde ut den mest lämpliga för dem och reflekterade det på scenen.
De blev galna som de levde, de ångrade sig, men det gick inte
De var tvungna att gå igenom filmen till slutet.
De kom till mållinjen som en armé halvt bruten, och den förstördes.
De gick den vägen och ångrade vad de hade gjort och upplevt.
Det var därför vi sa, förneka eller ångra inte det du gick igenom.
De innehåller betydelser som du inte känner till och inte förstår.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-05-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP