Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sömn

det ger sig
med tiden
och bara man
väntar kommer
det man suktar
på allvar in
i ens liv

bara få sova
kunde vara nog

men det kräver
sin man det med




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 22:33



Bookmark and Share


    Hanna.S
Avundas de som kan somna bara de blundar på kudden. Hur gör dem?
2023-05-07

    ej medlem längre
Sömn, hur gör man? Ett mysterium.
2023-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP