Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sann poesi

om du intresserar dig
för sann poesi
så ska du inte
gå till bokhandlaren

nej, mer än nån gång förr
bjuds all värdens sann poesi
på Hägglunds sidor
på poeter.se
ute på nätet

läs och låt
dig tjusas av smaken
han har för skönhet
i det lilla och i det stora

illustrationerna
som han har gjort själv
är bra och goa

eller hur du mumintrollet?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-07 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP