Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ny frilla

Ny frilla
Ann har fixat den
Nya frillan
Jag räknar
Till tre veckor
Innan det
Accepteras
Och sen
Blir det bara kul
Vara till




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-07 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP