Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan har ingen



Längtan har ingen
Den är trådlös
utan blinkers

En dimma som
inte vill försvinna

Är det värmen i
din blick som
blivit hemlös
ropar utanför

Längtan har inga spår
bara moln som
skymmer åtrån

Det är dina händer
som får mig döv
och blind
jag känner allting

Längtan har inga motiv
den bara växer i min kropp
ger mig en dåre i ögonvrån

Det är du

Längtan har ingen tidsgräns

Den bara längtar som jag







Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-05-08 23:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Genuin känslo-styrka i orden!
som livskraften i den
okuvliga martallen
vid hälleberget!
;)

2023-07-31

  KYREUS of Sweden
Briljant poesi!
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP