Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här dikten efter jag såg solnedgången och alla varma färger kom fram. Det var väldigt vackert!


Himmel av guld

Under hösten flyger fåglar framför en himmel av guld.
Samma himmel jag älskat under mina barndoms år.
Det står ännu oförändrat.
Jag är förälskad denna tid.
Varje år.




Fri vers av Fröken Gisslén
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-05-09 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Gisslén