Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallande höstlöv


Det tunga bultande hjärtat klänger sig desperat fast som ett darrande höstlöv.


Hjärtat blev lättare när luften tog slut och sista andetaget gått förbi.

Löven faller snabbare än tiden som gått.
Kroppen absorberades av marken och inget mer hände.


Ska du dö utan att säga något?


Det är frestande när magsäcken trycker upp sig i strupen.

Varje kväll.
Varje tid.


Varför misshandla sin kropp när den bara vill leva?


Armarna kramar hårt om kudden när dagarna fortsätter.

Tårarna rinner.
Men stannar kvar inombords.




Skapa | Skriva av Fröken Gisslén
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-31 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Gisslén