Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag i mars. Jag är lycklig när vintern är här, men har mycket depression när våren kommer.


Farväl blå himmel

Den första snöstormen befann sig i tidiga oktober.
Gatorna fylldes av himmelens frusna tårar i höstens korta avslut.
Fotspåren doldes ena efter den andra under de kommande dagarna.
Träden blev gråa och himmeln vit.
Någon där ute hade aldrig skådat något så underbart som detta.
Så måste det vara, för kylan lämnade världen förfrusen i en mild kristall.
Mitt arma hjärta blev så lyckligt berörd över den tidiga vintern att jag blev betagen.
Förälskad i den oförlåtande kylan och det hemska vädret.




Fri vers av Fröken Gisslén
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-09 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Gisslén