Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mins än


Flickan som dog av ris

Varför minns man
En flicka som dör

Av okokt ris
Historien var kanske fake

Innan begreppet fanns
Men sannolikt att det kunde ha skett

Det satte sig i mitt minne.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-09 13:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Riset svällde kanske i magen så den sprack.
2023-05-09

    Ohemulen VIP
Jättefin bild :-)
2023-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Två pojkar i Nederländerna uppges ha dött av en granat som exploderade när de urinerade på den (WW II).
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano