Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En promenad för livet...

Låt aldrig barnet tystna inom dej
låt aldrig bara den snabba tekniken
bli just din grej...

Se dej sakta om som barnet gör...
En avstressad stund för kroppen
gör även ögat gott, som en extra
blund då har fått...

Passa på och se dig om utanför ditt staket
och gör som barnet som redan vet
att följa en ny impuls
kan göra nästa mål jättegott...

Så har man bara varit ute och gått och mått...
Och vädrat hjärnan blott...















Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-09 18:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klokt, sinnligt och en vacker tanke! Låt nyfikenheten leda dig ut på äventyr oavsett ålder! Så fint skaldar du!
2023-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten, för att 'den är o bör'.
Genast tror sig jaget ha nåtts av en insikt, genast vill den berätta för någon vem som helst. Först då den berättat, som just något fått veta. Att 'insikten skulle må bra av att korrigeras'.
2023-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Hjärnan behöver vädras ibland, så sant...fint skrivet...
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt