Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta har gått för långt...

Om detta måste det varnande skrivas
och allt om det ju helt totalt beskrivas
hur får det pågå så
jag undrar givetvis då
när sägs att MORÖTTERNA NU KAN RIVAS...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-09 22:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gullig och superkul!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt