Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till kamp


varför väljer jag att titta på
en serie
där man i slentrian dödar zombies
som inte ens skyndar sig att attackera

varför är det sävliga
en trygghet
varför bryr jag mig inte om alla
plotholes jag registrerar

kunde detta ha varit på riktigt

är
detta på riktigt

i min verklighet
den som jag lever i
mitt arbete skördar offer
i form av lojala arbetare

vi vet vad vi har
men inte vad vi kunnat få

tysta ser vi på
fast vi vet att det är fel




Fri vers av MariL VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-10 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar zombies.
Själva idén kommer från voodooreligionen.
Som jag också hatar.

2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP