Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utanför rampljusets sken

det är svårt få till
en succé
om man inte
kommit fram i
rampljuset redan

jag vet

jag kommer
aldrig att

accepteras som
stjärna
av de stora galleristerna
i världen nu
när jag blir sjuttio
om tre år

livet får gärna
släppa taget
om mig nu

jag står inte uuuut!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-11 02:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista raden är perfekt! Igenkänning. Gillar de röda armarna på katten.
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP