Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slippa dö

Att undgå döden
Att inse att det
Bara är 213 år sedan
Napoleon härjade
Och det är bara 78 år
Sen andra världskriget slutade
Det får min tuppkam att svälla
Kärlek i evighet
God hälsa
Skönhet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-11 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP