Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


himmel


Vimmel


I en stressad tid
finns nånstans en frid
du kan hitta den

och få lugn och ro igen

Lätt du stegen styr
utan att bli yr
allting hänger på

vilken fot du stödjer på

Mitt i
världens vimmel
finner jag en himmel
tar en vattenklunk

faller in i vardagslunk







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-05-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP