Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar om


Otro-het

Man saknar
Sex och ömhet

Man kan och
Tar tillfället i akt

Man är osäker och
Vill ha bekräftelse

Eller så är
Det genetiskt




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-16 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget försvar för otrohet.

2023-05-17

  Fredric
Det är livet... Det är vad det är .. Livet!
2023-05-16

  Federico Romano
Jag analyserar bara med lite humor för genetiken handlar om att sprida våra gener.

2023-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är synd. Det är vad det är. Förräderi.
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano