Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godis

Folk har sagt till mig
att jag borde gå i terapi
Så jag laddade ner en app
och en läkare dök upp i min telefon

Hon frågade om jag ville dö
Jag sa att jag ville leva

Då har vi tyvärr inga tider sa hon,
och skrev ut tabletter på recept

Jag har dem i en burk.
De ser ut som godis,

men,
de smakar ingenting!




Fri vers (Fri form) av RymdenIenLåda VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-17 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP