Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum



Tomma rum
kala väggar
skev akustik




Det som var mitt hem
men som aldrig ville kännas som hemma






Men hej då då!












Hej då då då då då då då då,
ekar väggen










Jag skriker

-du gjorde mig olycklig!








Nej. säger taket,
Du gjorde dig själv olycklig.



Du kan inte ta tag i något,
du bara flyr.



Och se! säger golvet,
Nu flyr du även från oss.




Trots att vi gjorde allt för att ge dig ett hem!






Och DU har mage
att skylla din olycka
på OSS!







Du borde skämmas!






Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-31 23:12



Bookmark and Share


    glasa VIP
friska krafter

bra

och den g e n l j u d e r
inom
2023-10-30

  Page Goldenboy VIP
intressant uppsättning
2023-07-23

  SatansSon
Den här var riktigt bra.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP