Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje


Ditt vatten ligger lågt
ingen krusning rör sig över ytan
som kan fånga solens glitter

Du har retirerat

Genom bäckar har du vandrat
från din sjö, till en stilla tjärn
som vilar ensamt tyst

Bakom granarnas mörkläggningsgardiner




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-17 22:21



Bookmark and Share


    glasa VIP
jag känner skogens famn
omkring dig

så fint skriven

tycker om djupet och långsamheten
i den
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP