Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entropilagen


Underhållandet av ordning

skiljer sig från underhållningen på bio.

Det är ett ytterst strävsamt arbete

att undanhålla oordningens utbredning.




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-08 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP