Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och sagorna


//

Ingen kunde berätta sagor som min mamma
hon fick dem att växa sig så levande
att man fördes till den plats

Där tiden slutar existera
och världen som vi känner den
förlorar sin kontur

Ingen älskade sagor som min mamma
och sagorna tappade aldrig sin magi
den växte sig istället starkare

//

Obarmhärtigt fängslande
är den mänskliga förmågan
att finna en tillvaro bortom den fysiska

//

Obarmhärtiga är sagorna
som omsluter en mamma
och för henne bort från sina barn

//




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-29 00:03



Bookmark and Share


    glasa VIP

en sådan pulserande kärleksförklaring

en stor gåva
att ge vidare
av
sin livserfarenhet

2023-10-30

  Ulf D VIP
Håller med, slutet flyttar tanken till livets eller tidens obarmhärtiga gång.
2023-05-31

  Minkki VIP
slutets realism river i hjärtat...
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP