Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från denna tidpunkt förra året.


En morgon i juni


Maj har nu passerat i ett rus.

Berusad har jag rusat fram,

med livet pulserande i kroppen.



Jag kände våren

— E x p l o d e r a —



Nu har löven slutat växa.

Jag vaknade av tystnaden,

sen började regnet falla




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-02 01:40



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
flyter bra
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP