Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotabarn

Du barfotabarn i livet
Varför valde du att vila dina ögon just på mig?
Du stred så ihärdigt för att få komma nära
Vad skulle du med mig till?

Och när du fått mig att glänta på dörren
Varför sprang du då in och levde rövare?
Det är så jävulskt stökigt sen du tog dig in
Jag hittar inte längre i mig själv

Och varför?
Varför stal du mitt hjärta?
Du vet ju att det tillhör någon annan




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-28 01:39



Bookmark and Share


    glasa VIP

vidunderligt fin

tack tack tack

2023-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Har man kanske tappat sitt ord och sin papperslapp?
2023-05-28
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP