Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggrad eller ej?


Vad är du?

Ett ryggradsdjur med mjuk och känslig hud
Till synes skör
men vilandes på stadig ram

Eller en skalbagge med skimrande exoskelett
Till synes stabil
men inuti en sölig sörja




Fri vers av RymdenIenLåda VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 23:22



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Får en och fundera. Bra!
2023-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Vi är inga djur. Vi är skapade till Guds avbild.
Ett djur har ingen ande. Det har människan.
2023-06-03

  kriya
"rovdjur kallar man också lite mer vardagligt de djur som dödar andra djur för att äta upp dem - och enligt den definitionen är alltså även människan ett rovdjur"
2023-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inget djur.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

RymdenIenLåda
RymdenIenLåda VIP