Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ont i hälen

Är så trött på att ha ont

i hälen och på sidan om.

Smärtan är så mastodont

och strålar även ut bakom.

På baksidan av dess kant

bränner hälen helt runtom

som en eld som är konstant.

Ingen vet hur ont det gör

att ställa sig på hälen som

jag måste tejpa blott därför

att lindra värken där inom.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-05-17 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP