Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det ej bli natt

Efter nattens terror,
Solen lyser glatt.

Går runt och låtsas på dagen,
Som att det inte är samma,
Natt, efter natt.

Pusslar, pyntar och omprioriterar.
För att vara en av skatteverkets skatt.

Cirkusen har åkt men clownen är kvar.
Jag lever på låtsas, i en desillusionerad värld.

I tron på ett bättre liv, om, när och hur?
För natten är densamma oavsett i ur och skur.

Tillslut kommer demonerna att ta med mig hem.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-18 21:48



Bookmark and Share


  Fd stridspilot
”För natten är densamma oavsett i ur och skur”

…Är en fantastisk formulering. Skulle vilja applicera den på själva livet.



2023-05-18

    ej medlem längre
Inga demoner ska ta med dig någonstans..
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP