Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en gång då vi slutade äta svin


Så vad sker med Grisen då hen invaderar våra åkrar

Jimmie har beslutat
Att som hens läromästare

And hens andlige mentor
Att kött är av ondo

Inte ens köttbanan
Får serveras på borden

Folket är i svält
Särimmer finns ej mer

Hönan Agda
Är Hen Kung

Men vad hände
Med Griseknoen




Prosa av Federico Romano
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-19 05:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kött äter jag.
Det fortsätter jag med.

2023-05-19

    Sefarge VIP
Jättebra sugande Nöffelinöff- nöff
skrivelse! Äta bör man annars dör
man- men vad är frågan?
;)
2023-05-19

  SatansSon VIP
MAD dikt
2023-05-19

  Glitträ VIP
”Griseknoen” duttar som vanligt mammas tuttar jag har mina minnen från ladugården i barndomen där de små låg och diade. Så söta.

Viltkött med annat vilt på borden är en ynnest av annat att få ha och alls inte fel.
” hennä” är det så.
;)

2023-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar ordet "hen".

Kött är underbart.
Själv kommer jag aldrig att sluta äta kött.

Veganer är sinnesslöa.
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano