Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

så som den största förälskelsenDet är en vacker dag när vi tar flygbåten över sundet. Jag vet inte riktigt säkert hur vi hamnade mitt emot varandra med varsin Tuborg, men jag tror det var du som föreslog att vi skulle spendera den första utbetalningen av våra studielån i Köpenhamn. Kanske gå på Tivoli. Kanske hänga på Sønder Boulevard eller kanske ha picknick vid sjön i Christiania. Det får bli som det blir. Tuborgen smakar bra och allting kan hända.

Jag vet inte mycket om dig och du vet bara lite om mig, men vi har kommit fram till att vi båda tycker Peter Greenawys bildspråk är magiskt. Kanske ska vi se hans nästa film på bio tillsammans. Kanske blir det ingen nästa film eller kanske har vi redan glömt bort varandra när lamporna i biosalongen släcks. Det får bli som det blir, men vi måste ändå hinna med att dela en flaska vin till innan vi vet vad som händer imorgon.

Det är en vacker dag när vi sitter på krogen och jag hör inte allt du säger, men de spelar ingen roll för du har läppstiftet i handen. Kanske vill du kyssa mig. Kanske tänker du på någonting som hänt eller kanske förbereder du dig för nästa ögonblick. Det får bli som det blir, bara vi inte ångrar oss efteråt. Jag vet inte riktigt säkert hur vi får våra roller i gatuteatern, men vi gör oss bra tillsammans när det skymmer.

_______
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-19 11:30Bookmark and Share


  SvartPortal VIP
fina ord!
2023-05-22

  Kungskobran VIP
Fint ömsint skildrat
2023-05-20

  kerstin skriver VIP
en mildare ton tar form i dina texter tycker jag. som trevande, tummande med en känsla av tillförsikt oavsett.
bra!
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP