Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pitten

det öser in
sårskorpor på
fullt allvar
från larsas
nordmark

pitten har sen
länge bosatt sig
i filipstad

jag undrar
hur hans fru
och barn ser ut

han var
inte som larsa
en tjejs idealkille




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP