Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick mig till romans

En vacker visa.
En sommar som aldrig tar slut.

Den vackraste kärleken och soligaste dagar,
Jag låter dina läppar vandra runt min kind.
Jag är kär i kärleken och du är blind.

Våra berättelser spelar inte någon roll.
Vi är uppe i varandra, du är i mig och jag,
Är äntligen unik.

När vi tystas i mörker, rytmen och musik.
Följ mina läppar och vandra, ton för ton.

Du är det käraste jag har, du är frågan
Med alla svar. Kan jag få slippa vakna,
Skulle jag ta varje chans.
Skulle vi dansa om så en sista dans.

Men sanningen är att livet är inget vidare.
Jag kommer drömma, glömma och
Dricka vidare.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-19 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Don't drink, make love!!!

Finstämd text om längtan.. och inte minst frustrerad längtan..
2023-05-19

  Fd stridspilot
Bra beskrivet.
Livet är som det är. Vi sitter själva på nyckeln till våra liv.
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP