Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotboll

för länge sedan
fanns en kung
som rekryterade
bonddrängar
till armén
att kriga utomlands
mäd

han kliver in
på svensk mark
från tyskland
och domderar
och bestämmer

imorgon kan han
nog vara tillbaka
på tronen igen

dag szepanski
är hans tränare
dan brozoukopil
hans morfar




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-05-21 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP