Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full igen

Har druckit för mycket igen,
såg spårvagnen lämna hållplatsen.

Så många minnen jag drog upp,
och upp igen.

Har suttit här för länge igen,
trampat upp ett spår,
som jag väl känner igen.

Det börja bra,
men blev dåligt igen.

Ständigt sökande,
och vilsen igen.

Jag var het,
men snabbt allt,
svalna igen.

jag såg soluppgången,
men blev snabbt nedgången.

Jag blickar tillbaka,
men går för fort fram.

Jag har inga gränser,
men lever inom stängsel.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-21 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser denna igen.. den känns som vore den självupplevd..

2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP