Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kursändring

Var och en har någonting
vi behöver tampas med.
Ingen fritas från problem.
Svaret är en kursändring.
Våra lösningar skrivs ned
i vår själs betygssystem.

Vårt liv är en skola som
består av kurser tills vi dör.
Prövningar att tenta av.
Lättnaden ges bara om
vi klarar det vi ställs inför
ifrån vaggan till vår grav.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP