Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postapokalyps


Jag såg solen gå ner, och genast upp.
Himlen färgades röd och gul som eld.
Jag kände mig lugn och fri,
som om min själ fått nytt liv.
Senare, när natten föll på,
ingen måne, inga stjärnor, bara hetta.
Jag kände mig modig och stark,
och visste att jag kunde klara allt.
Nu, i gryningens blekhet,
ser jag slutet framför mig.
Jag känner mig lugn och tillfreds,
och vet att allt snart är över.




Fri vers (Fri form) av Adventus VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-23 11:35



Bookmark and Share


  Federico Romano
Det finns något i texten som jag upplever som mitt eller något jag skulle ha sagt själv. Det var detta som jag igenkännande gillade.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP