Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordön, nej

Bortom synfältet, där tonerna möts,
En rörelse i ljuset, en rytmisk ström.
En kapplöpning i tiden, ett ljudets lopp,
Där blixtrande pulsar dansar, som när stjärnor dör.

En våg av färg och känsla, som stjärnors sista dans
Det osynliga uppenbaras, Genom nattens skrud, en melodi som avtar.
En längtan av kärlek söker vägar i natten,

I det avlägsna dunklet, där sinnena svindlar,
Kolliderar världar, som himlens kaskad.
En resa i toner, där gränserna suddas ut,
Så låt oss dröja i detta abstrakta spel,




Bunden vers av Adventus VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-08 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP