Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart jord

I krigets inferno, där lidandet brinner,
Skuggor sveper marken, en smärta som våldför,
Förlorade själar, dränkta i stridens bölja,
Sårade hjärtan, i mörker som röjer.

Blodtörst, hat, fiendernas vrål,
Men bortom fasaden, ett tyst rop av försoning,
Grymhetens sken, ett spel av illusion,
En hymn om att läka, att återfinna själens val.

Ur askan av eld, hopplöshetens svarta flod,
Hoppets frön spirar, kärlekens ljus sätter rot,
Försoningens vågor bär vår stig,
Hjärtan förenas, lidandet får sin frid.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Adventus VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-19 08:37



Bookmark and Share


    Daniel Marton
Ingen vill vara där. Alla som är där drömmer om sista versen! Fint skrivet!
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP