Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett modifierat försök på versmåttet Tanka


Längtan

Yngsjö, strand och hav,

dyningar i tidens famn,

livets rörelse,

naturen nynnar sin sång,

evig kärlek, frid och gamman.




Övriga genrer av Adventus VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP