Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontroll och vanmakt


Vanmakt

Gråt, panik, mer gråt. Hårdhet, kyla. Rörelse i din sektor! Identifiera, verifiera. Sikta, sakta ner andningen. Krama avtryckaren, treskottskur, fienden faller. Snabbt ner i skydd. Andningen helt crazy, helt okontrollerad. Små korta kippningar. Börja andas igen! Djupa, lugna andetag. Återta kontrollen, kylan, hårdheten. Upp igen, spana av din sektor. Rörelse? Fokus, kyla.


Tillbaka i skydd, fäller tårar i ensamhet. Vårdar din utrustning, skämtar rått och hårt med polarna. Hårdhet, kyla. Vanmakt, gråt.




Fri vers (Fri form) av Adventus VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-23 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP