Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häkte 2

nu blommar
häggen
och jag
skiter i det

inga häggbär
förrns i slutet
av juli

sen ska jag
in i häkte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-25 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP