Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gubbarna


Marcello och Federico

Trodde att dom kunde
Förstås utan analys

Jag tvingar mig
Men det går ej

Nu ser jag
När dom ej är här.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-25 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano