Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett konstigt ord som är så mycket


Lidande

för varje andetag jag tar kommer jag närmre dig

för varje ögon blick jag ser ger jag dig tid

så nära men endå så långt borta

mellan tid och rum är det en evighet

att andas med dig har blivit nödvändigt för mig

att inte se dig är lidande för mig




Fri vers av Zmultron
Läst 574 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-14 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron