Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flykt från 80-talet

en flykt
från 80-talet

ingen möter mig
i stockholm

jag vet
jag har försökt

det finns nog
såna som
ställer upp

men det
är kört
för mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-05-28 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP