Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsen

Det som hände var att alla födelsemärken rann av
mannens kropp. Lyckligtvis fanns en glasburk i närheten
och genom ett snabbt ingripande fångades de upp. För
att födelsemärkena inte skulle torka fyllde mannen
burken med vatten.
De svarta fläckarna flöt omkring i vätskan, ja, de
svävade. Grannflickorna trodde att det var grodyngel,
och därför släpptes de ut en varm sommardag. Nu lever
de fria.




Prosa (100-ordare) av Erik Skogh
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2023-05-31 12:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härligt med en fantasifullt
befriande(o)befläckande
lyrik! Sen är ju många
födelsemärken"för
-svinnande av sig
själv" uppåt ton
-åren till,som
även den blå
-skimrande
"Mongoliska
fläcken?"
;)

2023-06-15

    Hanna Winnerby
Stimulerande. Jag tyckte om denna mycket :)
2023-05-31

  Daniel_78 VIP
Surrealistisk och trevlig hundraordare.

Nu har väl födelsemärken någon slags funktion eller syfte eller åtminstonne bakgrund. Men det blir ju mer intressant om man går på betydelsen av ordet. Märke av födelse.

Grodyngel är något speciellt. Det är lite en symbol för livet för mig. De kan mycket väl utvecklas till något stort!
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Erik Skogh
Erik Skogh