Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppförstorat

Eftersom mannen endast kom ihåg namnet på kvinnor
med stora bröst bad han kvinnan att uppsöka en
plastikkirurg. Vilket hon också gjorde.
När de sedan skulle gå ut på krogen och fira
operationen ville det sig inte bättre än att kvinnan snabbt
blev uppraggad.
Därför lever mannen numera ensam och i celibat.




Prosa (100-ordare) av Erik Skogh
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Skogh
Erik Skogh