Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset

Mannen och kvinnan hamnade högst upp på prispallen.
Det spelade ingen roll att de själva hade satt upp
reglerna, byggt arenan och komponerat
ceremonimusiken. Tacksamma tog de emot medaljen som
världens bästa föräldrar.
Applåderna var öronbedövande och jublet likaså.
Ändå tyckte de sig om än svagt höra ljudet av
barngråt, medan de leende vinkade mot massorna.




Prosa (100-ordare) av Erik Skogh
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-06 21:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa ack dessa störande
distraktioner,aldrig får
man o kvinna njuta
helt ifred!Men det
är ju smällar vi
får ta som är
Föräldrar?
;)

2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik Skogh
Erik Skogh