Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

Hela mitt liv har varit en flykt,

en ständig resa till någonting tryggt.

Ett märkligt driv som undan mig ryckt

genom att pressa bort allt jag byggt.

En känsla att aldrig vara omtyckt,

ger en självbild som någon förtryckt.

Världen känns farlig när själen skyggt

tror alla vill den ont; blir betryckt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-01 05:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din utmärkta dikt får kalla kårar att krypa längs ryggraden ...
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP