Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hörde


Att

Dom gamla dör
För att dom saknar

Någon som
Älskar dom




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-02 10:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tjaa sånt är livet. ..
Det gamla dör för det
är gammalt o även det
unga avlider men i
mindre Omfattning?
Dock överlever Evig
-heten (Vad det nu är)
Både liv som död!
"Ce la vié"
;)


2023-06-02

  Staffan Nilsson

Oj så sant!
Vem minns sin farfarsfarfar, mormorsmor?

Vem minns mig om hundra år? Eller dig?

2023-06-02

  Glitträ VIP
Också ett sätt att se!
;)
2023-06-02

    Ohemulen VIP
Alla ska vi dö oavsett om vi är älskade eller inte. Sen kan man ju undra över att det är så många äldre idag som aldrig får besök av sina barn eller andra...
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano