Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


janne långben i samtal med svarte petters dotter

skitsnygg cattej
och janne långben'
i en diskussion

hon kvittrar
han ler
för att hon
gör det

en rar
tjej som
är söt og

vad blir det nu?

samlag?
Janne
hoppas det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-02 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP