Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden står på flaken

Det va 1984
Gick ur gymnasiet
Utan firande
Dagen efter började verkligheten
Stolt
Som en tupp

Det är flaktid igen
Syrenerna visar sin prakt och doft
Det ligger ett vemod över lycko oset
Det finns tårar i sången
Kanske en ängslighet
Vad som ryms i framtiden

Själv
Så syns slutet svagt i karriären
Iaf den som bidrar till välfärden
blir kanske den som behöver den
Genom hela mitt vuxna liv
Så blir jag aldrig äldre än 25 år
I mitt sätt att tro vad andra ser mig
Vet min erfarenhet
Känner den
Men kan inte se, tro
Att andra ser den
Känner flera olika åldrar
I min kropp
Vissa bryter ner mig

Att se studentflaken
denna oskuldsfulla glädje
Får mina tårar att rinna
Känslor av framtid
min svunna tid
Livets eror
Min föränderliga syn
Mitt behov
För själen
Hjärtat

Barnens studentflak
Avklarade
Underbara
Känslomässiga
Å du
Sitter bredvid mig
Efter 30 år
Av kärlek
Än kärlek
Än galenskap
Än älskog
Av kärlek
Jag ser dig
Jag ser dig fortfarande
Som 24
Lika vacker
Då måste väl även jag
Vara 25





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP